10 июл. 2013 г., 21:37

Юда се съблече 

  Поэзия » Другая
992 1 17

Все някога земята ще се пръсне.

Началото на всичко има край.

Иисус повторно няма да възкръсне.

А Юда вече взе един медал.

И всеки ще затича към голгота

с едничките си белези и рани.

Един ще коленичи пред живота.

А друг ще вземе, за да не остане.

И Раят ще се спусне по-надолу

с увисналите в себе си небета.

(През ада се върви, повярвай, соло

и ръбят страшно кръгли сепарета).

А Бог и дявол няма да се карат

за бройката. За всеки има място.

Понеже цял живот прекарах в ада

и горе ми се чини доста свястно.

Та както казах, краят наближава.

А Юда най-нахално се съблече.

Ще пробва пак, по-хладничко е в рая.

...

Предаде мен. Иисус го няма вече.

© Николина Милева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??