Все някога земята ще се пръсне.
Началото на всичко има край.
Иисус повторно няма да възкръсне.
А Юда вече взе един медал.
И всеки ще затича към голгота
с едничките си белези и рани.
Един ще коленичи пред живота.
А друг ще вземе, за да не остане.
И Раят ще се спусне по-надолу
с увисналите в себе си небета.
(През ада се върви, повярвай, соло
и ръбят страшно кръгли сепарета).
А Бог и дявол няма да се карат
за бройката. За всеки има място.
Понеже цял живот прекарах в ада
и горе ми се чини доста свястно.
Та както казах, краят наближава.
А Юда най-нахално се съблече.
Ще пробва пак, по-хладничко е в рая.
...
Предаде мен. Иисус го няма вече.
© Николина Милева Всички права запазени