30 апр. 2022 г., 19:59

Южна пролет в Хасково 

  Поэзия » Другая
618 0 1

Градът на Богородица блести,
отключил щедро сърцето си,
в слънчева прегръдка да приюти,
от цяла България младите творци.
Радост камбанена в очите звъни,
празник красив, незабравими дни,
бяла песен на птици небето краси,
сбъднат полет към бъдещето лети.
Пролет зелена с розови мечти,
картите на съдбата дръзко реди,
тя може всичко, дори и да прости,
и с мокри криле високо да полети.

© Кръстина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??