Ний сме юнаци на нова година
Тогава е нашият час
Юнаци на нова година
Защото сме си у нас
Топлим си охладнелите крайници
На печките с природен газ
Някъде гаснат чудни омайници
Животът... голям праз
И какво като те няма
че не идваш и дори
Че не мога да те видя
Е разбира се боли
То дори не е и болка
То е някаква помия
Облак някакъв смърдящ
Пълен с някаква упойка
И те кара да забравяш
И забравяш поголовно
Че си двадесетгодишен
Че земята е огромна
Че познаваш малка част от осемте милиона...
Кралските особи се въздържат от алкохол по Коледа и Нова година
Защото имат твърде много ангажименти!
© Дух на лютеницата Все права защищены