1.09.2010 г., 16:02 ч.

Юнаци 

  Поезия » Пародии
726 0 1

Ний сме юнаци на нова година

Тогава е нашият час

Юнаци на нова година

Защото сме си у нас


Топлим си охладнелите крайници

На печките с природен газ

Някъде гаснат чудни омайници

Животът... голям праз

 

И какво като те няма

че не идваш и дори

Че не мога да те видя

Е разбира се боли

 

То дори не е и болка

То е някаква помия

Облак някакъв смърдящ

Пълен с някаква упойка

И те кара да забравяш

 

И забравяш поголовно

Че си двадесетгодишен

Че земята е огромна

Че познаваш малка част от осемте милиона...

 

Кралските особи се въздържат от алкохол по Коледа и Нова година

Защото имат твърде много ангажименти!

 

 

 

© Дух на лютеницата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??