10 июн. 2019 г., 08:47

Юни 

  Поэзия
418 1 2

Юни светлее в кенарена риза,
щастлив, че накрая и Май се изниза.
Усмихват се щедро очите му сини.
Красив се  разхожда сред цветни градини.
Светулки ни праща в магически нощи.
А ние го искаме още ... и още.
Морето подготвя и милва житата.
Трепти и пулсира над нас синевата.
От юнската нежност докрай запленена,

във Юни съм влюбена, в него родена.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Пишете невероятно, наслада е да Ви чета. Честит празник!
  • Честит празник в месеца на юнската нежност! Красиво, Нина.
Предложения
: ??:??