30 мая 2021 г., 06:17  

Юни 

  Поэзия » Другая
256 1 5

Красив, разцъфнал юни,

на славей чудна песен.

Гори, поля и друми,

на свода - облак сресан.

 

Море, вълни и дюни

от нежен златен пясък.

Усмихнат, слънчев юни,

на гларус весел крясък.

 

Цветенца, двор, селце.

Под слънцето на юни

трепти гласчето на дете.

Обичан, чакан юни.

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??