26 июн. 2009 г., 02:34

Юни... 

  Поэзия
493 0 10

Обяздих дивите коне,

препускащи в съня ми.

Обуздах надеждите

и преброих мечтите,

които остават

за сбъдване.

За да не храня

напразни илюзии,

че може би съм се лъгала.

Живея или съществувам?

Прекроих дните си

в най-късите нощи.

С аромат на липи.

Само юни е още...

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??