7 авг. 2021 г., 23:41

За да е любов 

  Поэзия
338 0 4

За да е любов са нужни двама,

да се борят, да горят...! 
Пътят им един да е и друг да няма,
за обичта да могат, ако трябва да умрат!

 

За да е любов са нужни две ръце,
вплетени до болка...!
Смелост и лудост във всяко сърце,
желание, копнеж... и толкова!


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??