13 мар. 2007 г., 09:58

За да избягам... 

  Поэзия
597 1 0

Вече не знам кой съм аз
и защо по дяволите
станах такъв.
Отказах ли се или просто
сгреших и къде?
Убеден в невинността си
се борех с целия свят,
но тези гласове ме
подчиниха пак и вече
не търся изход за да се
спася, а само начин
още малко да се задържа.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??