13.03.2007 г., 9:58 ч.

За да избягам... 

  Поезия
598 1 0

Вече не знам кой съм аз
и защо по дяволите
станах такъв.
Отказах ли се или просто
сгреших и къде?
Убеден в невинността си
се борех с целия свят,
но тези гласове ме
подчиниха пак и вече
не търся изход за да се
спася, а само начин
още малко да се задържа.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??