6 мар. 2006 г., 12:17

За да живея.. 

  Поэзия
764 0 1
За да живея,
ми е нужна смелост,
за всички трудни мигове в живота!

За да живея,
ми е нужна нежност,
да я подаря на всички близки..

За да живея,
ми е нужна страст,
да е жив огъня в сърцето!

За да живея,
ми е нужна любов,
да се посветя на някой в живота!

За да обичам,
си ми нужен ти,
да милваш лицето ми с поглед..

Значи,за да живея си ми нужен ТИ!!!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??