За да ти върви
Пак си наранен,
трудно оценен,
някой се опитва,
времето си литва...
Бързай ще успееш,
песен да запееш,
за да оцелееш,
без да онемееш...
Няма да е лесно,
приеми го ти,
но след туй обаче,
ще ти провърви...
Лесно е да плюнеш,
някому отзад,
и да го одумаш,
без да те е яд...
Но да се покаеш,
трудно е нали?...
По-добре да плюеш,
за да ти върви...
© Вал Герх Все права защищены
покаянието.Към много хубава тема си посегнал.
Поздравление и хубава вечер!