1.06.2015 г., 0:20 ч.

За да ти върви 

  Поезия » Друга
313 0 1

За да ти върви

 

Пак си наранен,

трудно оценен,

някой се опитва,

времето си литва...

 

Бързай ще успееш,

песен да запееш,

за да оцелееш,

без да онемееш...

 

Няма да е лесно,

приеми го ти,

но след туй обаче,

ще ти провърви...

 

Лесно е да плюнеш,

някому отзад,

и да го одумаш,

без да те е яд...

 

Но да се покаеш,

трудно е нали?...

По-добре да плюеш,

за да ти върви...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако човек осъзнае кака сила се крие в покаянието, ще си спести много болка. Въпреки това е по-добре да постъпваме така, че по-рядко да търсим
    покаянието.Към много хубава тема си посегнал.
    Поздравление и хубава вечер!
Предложения
: ??:??