24 авг. 2008 г., 16:25

За думите ти... 

  Поэзия » Другая
917 0 20
 

Пореден земетръс ме завъртя,

основите поддадоха под мене

от думи -

тържество на яростта

и тон,

за да ме срине на колене.

 

По мярка са ми,

хвърляш ги с размах.

Уцелват ме направо в ахилеса.

Въжетата,

изплетени от тях,

на счупения клон да ме обесят...

 

... поантата

с последния куплет

не чух,

и не защото остарявам:

За думите ти,

тук и занапред,

"ignore" бутон въвеждам -

Оцелявам!

© Йорданка Гецова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??