28 февр. 2008 г., 11:05

За двама ни е святото призвание 

  Поэзия
467 0 7
Не, не смятам го за увлечение
туй, което в любовта си дал.
Щом прибягваш към лечение,
ти за мен могъщ си крал.
Не кори със думи тежки
тази обич млада, дръзновена.
И макар с наивни грешки,
вярваме, е споделена.
Недей унива във страдание
пред кипналите страсти мили.
Усещам твоето внимание
и пак ще дойдат нови сили.
- Посрещам любовта ти с желание,
за двама ни е святото призвание!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??