Тъжно е времето в което живея,
няма радост - ни светли мечти...
Всеки ден се боря с вятърни мелници
и горещо се моля да оцелея в тоз
враждебен свят...!
Хищна планета...!
Само мрак в дните царува...
И макар че светлината придърпвам
към себе си...все мрак към мене се спуска.
Затова ще открия онзи извор благодатен...
дето сбъдва светли желания...ще отпия за миг...
от светлината - която на талази към мене се спуща!
Тревожно е времето в което живея...дори много често
не разбирам смисъла на всичко което около мене се случва.
Тогава ранена съм и сълзите се ронят горчиви...
за този мой свят - изтъкан от безумие!
Затова все към извора чист се завръщам...
И във вълшебен бокал за вас ще налея...
От светлите мисли които животворно съживяват деня ни!
За един вълшебен свят изпълнен с обич...където се сбъдват мечтите!
Затова събуй се пред храма на твоята душа! И тихо стъпвай на пръсти!
А сега остави навън - мрачните мисли и твоите тревоги...
Сега подай си ръката! И нека светлина, нежност и обич в теб да заблестят!
Вече можеш да докоснеш душата си с обич и да сбъднеш мечтите си светли!
Виждаш ли! Има надежда!И нека с любов бъдат изпълнени дните!
За един вълшебен свят прегърнал душите ни с обич, мир и надежда!
31.01.2018г
Катя
© Катя Все права защищены