7 июл. 2006 г., 00:33

За хората... и думите 

  Поэзия » Другая
1941 1 15

Вървя с високо вдигната глава
и погледът ми бяга над дворовете.
Изобщо и не мисля за това -
какво говорят зад гърба ми хората.
Каквото и да е - са само думи -
изригнала след мен словесна прах.
И нека другите говорят зад гърба ми.
Това не значи ли, че съм пред тях?!

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??