7.07.2006 г., 0:33 ч.

За хората... и думите 

  Поезия » Друга
1938 1 15

Вървя с високо вдигната глава
и погледът ми бяга над дворовете.
Изобщо и не мисля за това -
какво говорят зад гърба ми хората.
Каквото и да е - са само думи -
изригнала след мен словесна прах.
И нека другите говорят зад гърба ми.
Това не значи ли, че съм пред тях?!

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??