Jul 7, 2006, 12:33 AM

За хората... и думите 

  Poetry » Other
1943 1 15

Вървя с високо вдигната глава
и погледът ми бяга над дворовете.
Изобщо и не мисля за това -
какво говорят зад гърба ми хората.
Каквото и да е - са само думи -
изригнала след мен словесна прах.
И нека другите говорят зад гърба ми.
Това не значи ли, че съм пред тях?!

© Мая Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??