30 июн. 2013 г., 10:14

За любовта 

  Поэзия » Любовная
733 0 9

ЗА ЛЮБОВТА

 

 

Гибелна е любовта,

повярвайте ми, хора,

тя няма граници и свян,

и няма как да се повтори,

 

тя призрак е на свобода,

и свобода на призраци безоки.

Не посягайте към нея ей така,

любовта е мъртва без посока.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??