4 февр. 2008 г., 19:03

За любовта ще ти разкажа 

  Поэзия » Белые стихи
860 0 18

От болката и те e страх, нали?

Седни до мен, ще ти разкажа,

но, дъще, думите ми запомни,

че любовта на майката е свята.

Любов - такава, дето не боли.

Познах, че няма нийде по земята.

Прехвърчат нажежените стрели,

забиват се все там, в душата.

И не подбират беден, ни богат.

Стрелите възраст не зачитат,

дали си стара, или много млада,

щом се забият, изпепеляват.

Съня ти ще открадне любовта.

В безсъници ще те обвърже,

а сетне ще ти подари крила.

Ще ги пречупи, ако си тръгне...

Любов за двама щом е, знай, гори

с най-буен пламък във сърцето.

Прегради няма, нито пък стени.

Пожари сее, жъне буреносно.

Такава, от която кръвта кипи,

ще дойде като хала във душата.

Тя с теб, дори през огън ще върви

и ще разтвори Рая в небесата.

 

 

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??