За мене ти си въздух, светлина,
за мене ти си слънце и луна,
за мене ти си огън в зимна нощ,
за мене ти си пролет, моя любов.
Слънчице мое, извор на живот,
ти си моята приказна, сладка любов.
Огън в жарава ,песен и стих,
аз се радвам, все пак те открих.
© Полина Христова Все права защищены