21.01.2014 г., 22:38 ч.

За мене ти си 

  Поезия » Любовна
562 0 0

 

 

За мене ти си въздух, светлина,

за мене ти си слънце и луна,

за мене ти си огън в зимна нощ,

за мене ти си пролет, моя любов.

 

Слънчице мое, извор на живот,

ти си моята приказна, сладка любов.

Огън в жарава ,песен и стих,

аз се радвам, все пак те открих.

 

 

© Полина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??