11 дек. 2020 г., 19:12  

За миг 

  Поэзия
909 0 0

Морето се лута в очите ми,
а те са толкова сини.
Буря побърква  сърцето,
отново така се вълнувам.


Недоплакани в мене сълзите
искат навън да изплуват.
Потушил в гръдта мечтите си,
душата така се бунтува.

И времето само да мога да спра, 
всеки миг ще изживея отново!
И на онзи пак ще поспра,
там където те целунах за сбогом.

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??