27 авг. 2007 г., 10:55

За морето 

  Поэзия
643 0 4

Вълна със вълната се гони,

обливат ме топли вълни.

Морето край мене говори,

то тихо и нежно шепти.

Оставям при него аз спомен

за мили, наивни мечти,

в които с момче благородно

мечтая до сините води.

Оставих си мислите, смеха

и волните весели песни.

Оставих за спомен на вятъра

всички тези мигове чудесни.

Оставих тук частица своя,

една безценна моя част,

която чака да се върна

отново тук,при вас.

© Галя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??