21 мая 2007 г., 23:26

ЗА Морето, Любовта и Калиакра 

  Поэзия
529 0 2
                               Разкажи ми, мила,
                        за тъгата в пъстрите очи,
                              тъгата по отминали дни,
                        за нежните китари...
                          
                                     Виждам как кръвта кипи,
                         пламъчето в очите ти гори -
                                    сега си Страстна и Силна, Бурна и Сърдита -
                       Т У К  във вихъра попадам и аз.
                                                  
                                                 А знаеш ли колко сме различни всяка сутрин,
различни Аз и Ти -
                                                 аз прашинка в синьото море,
                 твоите очи,
                                                 а ти - ти си пленена от безкрая,
                 В Е Ч Н О   М О Я!!!

                             Кажи ми, мила моя, защо стоя на крача от прегръдка със
смъртта -
                        та нали съм В Е Ч Е   Т В О Й?!
                           
                                                                                      ... Казвам чао, ни нивга сбогом...
            
                                       


          ??.??.2006
            




© Веселин В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??