В леден свят
живее моя ангел.
Лишен от обич,
и от искреност.
Далеч съм аз от
него, и тъгувам
в невидимост.
Всеки мами го,
приятел му е
и го зачита,
а раняват го
до сълзица.
С красиви очи
и усмивка топла
пленява и
Дявола и Бога.
Мистерия е
той една, която
никой не познава.
Дълго време мина
и накрая аз разбрах –
мечтае той да
бъде истински,
сред светли
и щастливи хора.
Не харесва
лицемерие и фалш.
Иска нежност и
любов - желая
му ги всеки час.
Бъди щастлив
ангел мой!
Звезди и слънце
да са ти
спътниците светли.
Винаги ще бъда
с теб, щом
истински те аз
обичам.
Зная - ще ме
разбереш,
защото обичта
ни е всесилна.
Нека сродни ангели
ти дават мир, а
Демони ти сочат Пътя!
© София Русева Все права защищены