7 мая 2007 г., 19:23

За него 

  Поэзия
867 0 3

Да помня ли пак сините очи?
Да мразя ли сърцето ти голямо?
Кой Господ ме наказва пак?
Да мога да изпитвам чувства!
Къде е краят?
Колко ли остава?
Кога ли ще заплача пак?
И как ли ще описвам пак мечтите?
Не искам да съм влюбена във теб!!!...

Защо си тук
и как те срещнах?
Защо си толкова добър със мен?
Дали ще почна да те чувам
в нощите как шепнеш?
Дали ще плача бездиханно до зори?
Ще трябва ли да те оставя
да си тръгнеш?
Ще мога ли да си простя?
Ще рухне ли отново
върху мен света?...

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??