23 апр. 2011 г., 16:58

За него 

  Поэзия » Любовная
600 0 1


 

Сега, когато теб те няма

и от дълго време ти не си с мен.

Сега, когато втори шанс няма,

започваш да ми липсваш ден след ден.

 

Сега, когато чужди устни ме целуват,

сега, когато с друг аз спя,

сега, когато твоите устни ме вълнуват,

разбирам, че с теб съм чувствала страстта!

 

© Жасмина Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??