Сега, когато теб те няма
и от дълго време ти не си с мен.
Сега, когато втори шанс няма,
започваш да ми липсваш ден след ден.
Сега, когато чужди устни ме целуват,
сега, когато с друг аз спя,
сега, когато твоите устни ме вълнуват,
разбирам, че с теб съм чувствала страстта!
© Жасмина Маринова All rights reserved.