23.04.2011 г., 16:58 ч.

За него 

  Поезия » Любовна
599 0 1


 

Сега, когато теб те няма

и от дълго време ти не си с мен.

Сега, когато втори шанс няма,

започваш да ми липсваш ден след ден.

 

Сега, когато чужди устни ме целуват,

сега, когато с друг аз спя,

сега, когато твоите устни ме вълнуват,

разбирам, че с теб съм чувствала страстта!

 

© Жасмина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??