6 мая 2006 г., 14:44

За Нея 

  Поэзия
935 0 2
Погледнах нагоре и тебе видях.
Опитах да литна, но нямах крила.
Затворих очите
и вече успях
да стигна звездите,
мечтите - не можах.

Докосни ме със твоите нежни ръце!
Научи ме да страдам и мисля за теб!
Погледни ме със твоите нежни очи!
Научи ме да плача, когато боли!

Стопли ме с прегръдка!
Шепни на ухо!
Залей ме със чувства!
Дари ми любов!

Колко много звезди!
Колко много мечти!
Колко много съдби!
А ти за мен си една.
Ела и бъди вечността!

1996 г. София

© Радослав Харизанов-Джоки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??