20 мар. 2011 г., 12:25

За нея... 

  Поэзия » Любовная
489 0 2

Студено е край мен... във ъгъла стоиш.

Ръката ти държа, до мене ти гориш...

Кръвта кипи... сълзи текат..

Луната свети, а чувства ще умрат...

Боли във мен... а гледам те със друга.

Животът ми отново оказва се заблуда...

Дали съм луда или не...

Личи си, вижда се, за мен не те е*е...

Дали ще имам сили и тебе да изгубя...

Едва ли... викам си.. Любов ли бе? Да я погубя...

© Мария Величкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??