Студено е край мен... във ъгъла стоиш.
Ръката ти държа, до мене ти гориш...
Кръвта кипи... сълзи текат..
Луната свети, а чувства ще умрат...
Боли във мен... а гледам те със друга.
Животът ми отново оказва се заблуда...
Дали съм луда или не...
Личи си, вижда се, за мен не те е*е...
Дали ще имам сили и тебе да изгубя...
Едва ли... викам си.. Любов ли бе? Да я погубя...
© Мария Величкова All rights reserved.