21 апр. 2014 г., 11:32

За Нея 

  Поэзия » Любовная
401 0 1

Положил във шепи сърцето,

повил го с много цветя...

С дъх ароматен дарил го!...

И с вятъра нежно обгръщаш

неземната нейна душа;

положил във шепи сърцето,

на нея... с любов го дарил...

И в скута ù нежно притихнал!

Сълзите си мъжки изтрил.

Унесен от звездния мигащ покой.

Заклел се е тихо пред бога,

че винаги той ще е твой.

За нея, жената... Която е моя утеха...!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Анна че сподели стиха ми!Поздрави!!!
Предложения
: ??:??