30 мая 2012 г., 23:13

За П 

  Поэзия
341 0 0

Коя съм аз? Кой си ти?

Не се притеснявам и ще ти говоря на "ти".

Мразя те, отричам те, заричам се 

тебе да забравя

и сърцето си от мъка да избавя.

Тръгна си от живота ми

така, както и дойде,

изведнъж,

като един летен дъжд.

Остави ме изумена,

мокра от сълзи

и от болка сломена...

Кой си ти?

Безсърдечно, нещастно дете,

молещо за внимание

и причиняващо страдание.

Коя съм аз?

Аз съм тази, която те обича

и от тебе се отрича.

Отровена от твоята любов,

дано дъждът удави и този зов за любов...

 

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??