Коя съм аз? Кой си ти?
Не се притеснявам и ще ти говоря на "ти".
Мразя те, отричам те, заричам се
тебе да забравя
и сърцето си от мъка да избавя.
Тръгна си от живота ми
така, както и дойде,
изведнъж,
като един летен дъжд.
Остави ме изумена,
мокра от сълзи
и от болка сломена...
Кой си ти?
Безсърдечно, нещастно дете,
молещо за внимание
и причиняващо страдание.
Коя съм аз?
Аз съм тази, която те обича
и от тебе се отрича.
Отровена от твоята любов,
дано дъждът удави и този зов за любов...
© Диана Всички права запазени