3 июн. 2010 г., 14:53

За пастира на църквата 

  Поэзия » Другая
407 0 0

Поставих те пастир на стадо -

с кротост, любов го води

на зелени пасбища, при бистри води,

с мъдри слова храни.

 

С търпение напред  го води,

с много обич крепи,

на всеки с кротост отвърни,

Господа винаги слави.

 

Бог да те благослови

за всичките тез добрини,

че стадото мало поведе

напред, към сияйни висини.

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??