Jun 3, 2010, 2:53 PM

За пастира на църквата 

  Poetry » Other
434 0 0

Поставих те пастир на стадо -

с кротост, любов го води

на зелени пасбища, при бистри води,

с мъдри слова храни.

 

С търпение напред  го води,

с много обич крепи,

на всеки с кротост отвърни,

Господа винаги слави.

 

Бог да те благослови

за всичките тез добрини,

че стадото мало поведе

напред, към сияйни висини.

© Доми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??