22 февр. 2007 г., 10:53

За последно 

  Поэзия
557 0 2
Последен път аз сядам да ти пиша,
последно послание за теб сега.
Раздялата ни с теб да опиша,
за чувствата във моята душа.
Очаквах твърде дълго да се върнеш,
да размислиш и да ме потърсиш ти.
С любов отново пак да ме прегърнеш,
да бъдеш с мен - да имаме мечти.
Тъй бързо си отиде любовта ти,
не си обичал нищичко от мен.
Измамна е била и нежността ти,
да лъжеш сякаш си роден.

© Пламена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??