За предпоследен път ще изрека
" Прекрасна си, вълшебна моя нежност! "
и утре ще е същото, така -
за предпоследен път ще е надеждност.
За предпоследен път и вдругиден
" Обичам те! " с душа ще промълвя.
След седмица от тебе запленен
за предпоследен път ще те зова.
За предпоследен път след месец само
сърцето ми за тебе ще запее.
И след година, и след пет пак прямо
за предпоследен път стих ще лелее.
За предпоследен път след век дори
животът влюбено ще те жадува.
Безкрайно любовта за теб гори
и предпоследен път не съществува.
© Асенчо Грудев Все права защищены