14.03.2023 г., 23:45 ч.

За предпоследен път... 

  Поезия » Любовна, Друга
577 4 2

За предпоследен път ще изрека

" Прекрасна си, вълшебна моя нежност! " 

и утре ще е същото, така -

за предпоследен път ще е надеждност.

 

За предпоследен път и вдругиден

" Обичам те! " с душа ще промълвя.

След седмица от тебе запленен

за предпоследен път ще те зова.

 

За предпоследен път след месец само

сърцето ми за тебе ще запее.

И след година, и след пет пак прямо

за предпоследен път стих ще лелее.

 

За предпоследен път след век дори

животът влюбено ще те жадува.

Безкрайно любовта за теб гори

и предпоследен път не съществува.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??