14 дек. 2012 г., 13:41

За приказките... или не 

  Поэзия » Любовная
848 0 2

Не казвай, че не можеш да ме нараниш,

защото цялата боля от твои думи;

изобщо целият във мен болиш –

не знаеш, че си моето безумие.

 

Не казвай колко съм различна

(различна съм – това го знам!),

защото вглеждаш ли се във различията,

ще намериш и „обикновеното“ момиче там.

 

Не казвай и че няма да си тръгваш,

защото много са го обещали това;

кажи ми: „Със нещастия ще осъмваш,

те са неизменна част от любовта.“

 

Не обещавай никакви си нови светове,

недей на рицар да приличаш.

Не искам приказка във много цветове,

аз искам просто истинско обичане...

© Ая Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Вчера се връщах тук поне няколко пъти, ето ме днес отново.
    Мисля, че си едно малко чудо
    Поздравявам те за стиха и за моженето!
    Дерзай, талантливке!
  • Изстрадано... Хубаво пишеш.
Предложения
: ??:??