12 апр. 2007 г., 18:37

За приятелите 

  Поэзия
691 0 2
Когато нямаш нищо на света,
освен протегната приятелска ръка,
която да ти дава светлина,
да забравяш всичката натрупана тъга,
ти си най-щастливия "самотник"  на света.

И когато нито дума ти не чуваш за добро,
теб там приятелско крило ще те подкрепя
и високо теб ще извиси над всички мъки и тъги.
Радост ще намираш в облачните дни,
защото си с приятели добри.

Няма болка, ни тъга -
има я нестихващата радост на мига.
Усмивката изпълва твоя ден
и го няма онзи поглед, мъничко смутен,
ти вече не си самотното перце,
ти си част от издигащи се към небето днес криле.

За приятелство, което няма да умре,
за приятелите, давищи ми днес криле.
И за всичко онова,
което издига моето сърце и душа.
Обичам ви, приятели, сега
и протягам своята ръка.

© Вяра Ангарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??