14 авг. 2013 г., 19:21

За работата 

  Поэзия » Философская
1934 0 5

За работата


Стремя се, следвам, боря се и искам,

да бъда вечно първа, най-добра – изисквам!

Работя много, рано, късно, през нощта,

впечатление огромно да направя ща!

Неистово напъвам, драпам с всички сили

и искам бизнес резултат да се засили!

Дерзая бясно, смятам, презентирам,

на ключови клиенти бизнес промотирам!

С един колега често влизам в спора агресивен,

да стане като мене искам -  лидер прогресивен…

 

А вечер… Вечер тихо е, главата тежка, уморена,

мълчаливо лягам, сгушвам се на части раздробена…

И мисля, мисля, пак и пак защо го правя този ад?!

Защо да не започна отново да мечтая,

вместо всекидневно бясно да дерзая?!

 

Единствен отговор намирам всеки път,

свита на кълбо душата е в захвърлен кът.

И вместо да се влюбя лудо и да полетя,

работя много бясно, чак до сутринта…

За да забравя колко съм сама

и  колко много нужна ми е любовта!

Сега!

 

 

 

© Манипулирам Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря на всички, много сте мили и ме мотивирате. Открих сучайно този
    форум на таланти и съм щастлива, че има толкова интересни и стойностни човеци тук
  • Една жена на 33...С всичките и стремежи и достижения.
  • Ами, успех тогава, необратим ...!!!
  • Започнах вече, мисля Благодаря за куража
  • Не чакай повече, а започвай!
Предложения
: ??:??