За работата
Стремя се, следвам, боря се и искам,
да бъда вечно първа, най-добра – изисквам!
Работя много, рано, късно, през нощта,
впечатление огромно да направя ща!
Неистово напъвам, драпам с всички сили
и искам бизнес резултат да се засили!
Дерзая бясно, смятам, презентирам,
на ключови клиенти бизнес промотирам!
С един колега често влизам в спора агресивен,
да стане като мене искам - лидер прогресивен…
А вечер… Вечер тихо е, главата тежка, уморена,
мълчаливо лягам, сгушвам се на части раздробена…
И мисля, мисля, пак и пак защо го правя този ад?!
Защо да не започна отново да мечтая,
вместо всекидневно бясно да дерзая?!
Единствен отговор намирам всеки път,
свита на кълбо душата е в захвърлен кът.
И вместо да се влюбя лудо и да полетя,
работя много бясно, чак до сутринта…
За да забравя колко съм сама
и колко много нужна ми е любовта!
Сега!
© Манипулирам All rights reserved.
форум на таланти и съм щастлива, че има толкова интересни и стойностни човеци тук