29 янв. 2007 г., 22:39

За сбогом 

  Поэзия
855 1 5
Хайде, довиждане, сбогом, върви!
Няма сбогуване, няма сълзи.
Мъката тихо, коварно пълзи.
Пак патетично, трагично мълви...
Аз ще се справя,
ти само върви.
Няма сбогуване, няма сълзи.
Хайде, прощавай!
Пази се, пази...

© Ирина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??