Jan 29, 2007, 10:39 PM

За сбогом 

  Poetry
799 1 5
Хайде, довиждане, сбогом, върви!
Няма сбогуване, няма сълзи.
Мъката тихо, коварно пълзи.
Пак патетично, трагично мълви...
Аз ще се справя,
ти само върви.
Няма сбогуване, няма сълзи.
Хайде, прощавай!
Пази се, пази...

© Ирина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??