21 дек. 2010 г., 21:34

За щастието 

  Поэзия » Любовная
722 0 11

ЗА ЩАСТИЕТО

 

 

 

Ах, как искам да откъсна

най-палавото цвете

в твоята светла градина!

Аз зная, че съм късен

гостенин и че цвете се не къса

посред зима

около Велики пости.

 

Обичам твоя аромат

да ме прониква.

С него ставам по-добър и свят.

Щастлив е Господ,

че те е създал,

а трижди по-щастлив съм аз,

че те обикнах.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??